Verkkokauppa yritykselle

Verkkokaupan perustaminen yritykselle avaimet käteen periaatteella. Käytämme verkkokaupan alustana nopeaa ja toimivaa WooCommerce -alustaa. Räätälöimme yrityksen verkkokaupan yrityksen tarpeiden mukaisesti. Mukana Suomen yleisimmät maksutavat ja logistiikkapalvelut. Lisänä pysytymme integroimaan verkkokaupan yleisimpiin järjestelmiin ja automatisoimaan tiedonsiirtoja.

Verkkokauppa avaa yrityksellesi aivan uusia mahdollisuuksia.

Kun perustat verkkokaupan ja panostat siihen oikeaoppisesti et varmasti tule pettymään. Pystyt tavoittamaan paljolti uusia asiakkaita ja myymään jokaisena päivänä kellon ympäri sijainnista riippumatta. Panostamalla verkkokauppaan ja sen markkinointiin oikeaoppisesti syntyy varmasti aivan uudenlaisia tuloksia. Tilastojen mukaan nettikauppojen myynti kasvaa kokoajan sekä yhteiskunnan digitalisoitumisen kasvun myötä painottuu kaupanteko yhä enemmän nettiin.

Verkkokaupan perustaminen avaimet käteen palveluna.

 

JSnetti toteuttaa responsiivisen eli kaikissa laitteissa toimivan verkkokaupan huippusuosituilla WordPress -julkaisujärjestelmällä sekä WooCommerce – verkkokauppalisäosalla.Yhdessä ne muodostavat helppokäyttöisen, toimivan ja nykyaikaisen verkkokauppakokonaisuuden. Molemmat järjestelmät perustuvat vapaaseen lähdekoodiin joka takaa sen että ohjelmistot kehittyvät, seuraavat uusimpia trendejä ja ovat käyttöönoton kannalta edullisia.

Voimme luoda yritykselle aivan oman itsenäisen verkkokaupan tai soveltaa sen osaksi kotisivuja. Kaupan ulkoasu sekä rakenne suunnitellaan yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Tarjoamme myös verkkokaupalle huipputehokkaan WordPress – ympäristölle optimoidun pavelilintilan kilpailukykyiseen hintaan.

 

Verkkokaupan ominaisuuksia

Alusta

Maailman suosituin verkkokauppa-alusta WooCommerce, yli 30% kaikista verkkokaupoista pyörivät WooCommercella (lähde.) Ja syystä sillä se on helppokäyttöinen, upea ja toimiva. Responsiivisen toteutuksen johdosta kauppa toimii pöytäkoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla. Jatkuvasti kehittyvä, nopea, helppokäyttöinen ja turvallinen.

Työkaluja markkinointiin

Saat verkkokaupallesi työkaluja markkinointiin:

 • Täysin tuotekohtainen hakukoneoptimointi
 • Myynnin seuranta
 • Kävijämäärien ja hakusanojen seuranta sisällön parantamiseksi
 • Uutiskirjeet
 • Alennushinnat ja ”alelaput” tuotteisiin näkyväksi herättämään huomiota
 • Alennuskupongit
 • Tuotearvostelut
 • Sosiaalisenmedian jakonapit tuotekohtaisesti
N

Tuotteet ja tilaukset

Verkkokaupan omassa hallintanäkymässä pystyt käsittelemään tuotteiden luontia, muokkaamista sekä tilausten käsittelyä helposti klikkailemalla.

 • Asiakkaan tekemästä tilauksesta suoraan sähköpostiin yritykselle ja asiakkaalle tilausvahvistus
 • Tuote voi olla fyysinen tai digitaalinen
 • Tuotteelle voi luoda värejä, kokoja ja painoja
 • Myyntiraportit
 • Asiakasrekisteri ja tilaushistoria
 • Varastonhallinta
 • CSV-vientimahdollisuus

Maksutavat

Voimme integroida verkkokauppaan kaikki suomen yleisimmät verkkomaksutavat kuten esim. verkkopankki- ja korttimaksut, lasku- ja erämaksutavat jousto, everyday, klarna yms. Käydään yhdessä läpi mitkä yrityksellenne sopivat parhaiten.

Ulkoasu

Verkkokaupan ulkoasu ei perustu valmiiseen pohjaan vaan se räätälöidään täysin yrityksenne tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Verkkokaupasta voidaan tehdä täysin itsenäinen oma sivustonsa tai se voidaan  sisällyttää WordPress-pohjaisten kotisivujen yhteyteen, saat kotisivut ja verkkokaupan samaan pakettiin.

N

Varastonhallinta

WooCommerce sisältää yksinkertaisen varastonhallinnan. Saat ilmoituksen sähköpostiin kun tuote on vähissä tai loppunut. Erillispalveluna voimme toteuttaa täysin automaattisen varastonhallinan integroimalla WooCommercen suoraan yrityksesi omaan varastonhallintaan, jolloin tilauksesta varastosaldot täsmääntyvät verkkokauppaan siitä automaattisesti myös omassa taustaohjelmassanne.

1

Integroimalla automatisoitu tiedonsiirto

Tee verkkokaupastasi tehokkaampi automatisoimalla sen tiedonsiirto. Voimme integroidan WooCommercen moniin eri taloushallinto-ohjelmistoihin. Tilaukset ja saldot suoraan verkkokaupasta yrityksen omaan järjestelmään jolloin välistä jää pois turhaa klikkailua. Säästät selvää aikaa ja rahaa.

N

Toimitustavat

Voimme integroida verkkokauppaan Postin ja-/tai Matkahuollon logistiikkapalvelut. Voit suoraan saapuneen tilauksen yhteydessä kuitata tilauksen, lähettää asiakkaalle seurantatunnukset sekä tulostaa osoitetarrat paketteihin.

WordPress-pohjaisten ratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut
yritys Kauhajoelta.

Ota yhteyttä

0409647690

info@jsnetti.fi

Kauhajoki, Etelä-Pohjanmaa

Toimivia ratkaisuja yrityksille. Jotta sinä saisit parempia tuloksia.