Verkkokauppa yritykselle

Moderni & Responsiivinen WooCommerce-verkkokauppa.

Perusta verkkokauppa haluamallasi tavalla. Verkkokauppa suunnitellaan ja toteutetaan aina yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, ottaen huomioon liiketoiminnan vaatimukset ja kohderyhmä. Toteutamme verkkokaupan avoimen lähdekoodin WordPress + WooCommerce -yhdistelmällä, jotka yhdessä antavat lukuisia etuja verkkokaupan tehokkaaseen toimintaan.

Varoitus, kauhea seinä tekstiä, mutta kannattaa lukea jos verkkokauppa yhtään kiinnostaa.

WooCommerce – ehkä se paras verkkokauppa softa.

WooCommerce on monipuolinen ja hyvin tehokas verkkokauppa-alusta. Se on yksi maailman suosituimmista verkkokauppa-alustoista tällä hetkellä, viimeksi kun tarkistin tilastoja niin WooCommerce näytteli liki 30% osuutta kaikista käytössä olevista verkkokauppaohjelmista maailmanlaajuisesti (tilastot WooCommerce.com  ja Builtwith). Ehkäpä ne tärkeimmät syyt miksi WooCommerce on niin suosittu, ovat se että sen käyttöönotto on suhteellisen vaivatonta (ja ilmaista, saattaa vaikuttaa hivenen asiaan) ja se pitää sisällään kaikki verkkokaupan perustyökalut verkkoliiketoiminnan aloittamiseksi sekä WooCommercen käyttö on oikeasti todella helppoa hetken harjoittelun jälkeen. Tuotteiden luonti on hyvin nopeaa samoin kuten tuoteosastojen luontikin. Käsittelet myös tilauksen helposti, jossa yhdellä napilla kuittaat tilauksen, joka lähettää vahvistuksen ja seurantakoodin asiakkaalle, tilaus kuittaantuu valmiiksi kauppaasi ja samalla tulostuu printteristäsi pakettikortit paketin päälle.

WordPress julkaisujärjestelmä ja WooCommerce muodostavat yhdessä hyvin toimivan, hakukoneystävällisen ja helppokäyttöisen verkkokauppa kokonaisuuden. Molemmat ohjelmat perustuvat avoimeen lähdekoodiin jonka johdosta niillä on laaja kehittäjäkunta takana. Tämä tarkoittaa sitä, että alustat ovat hyvin testattu ja hiottu vain parhaan käyttökokemuksen saavuttamiseksi. Lisäksi lisäohjelmien saatavuus on lähes rajaton, jolloin pystytään perustamaan juuri sellainen nettikauppa kuin halutaan.

Toteutamme verkkokaupat joko itsenäisiksi taikka osaksi kotisivupakettia. Kaupan ulkoasu ja rakenne suunnitellaan yrityksen toiveet humioon ottaen. Verkkokaupan ja kotisivujen yhdistäminen on hyvin kustannustehokasta, koska molempien hallinnointi tapahtuu yhdestä samasta paikasta, jolloin tarvetta kahdelle eri palvelulle ei ole.

Mistä ne kustannukset syntyvät jos WooCommerce on ilmainen?

Juu, on totta, että WooCommerce on ladattavissa WordPressin lisärikirjastosta ilmaiseksi (lataa tästä), mutta eipä tuolla pakatulla tiedostolla itsessään kovin pitkälle pääse. Aluksi pitää olla hyvä tuntemus WordPressin maailmasta, mikä edes WP on, kuinka se voidaan ottaa käyttöön, miten asennetaan teema taikka miten luodaan oma räätälöity ulkoasu, miten WooCommerce yhdistetään oikeanlaisesti sivuille, miten lisärit toimii, mitä kannattaa käyttää ja mitä ei, blaa blaa blaa. Puhumattakaan vielä WordPressin ja WooCommercen optimoinnista nopeuden ja toimivuuden suhteen. Tämän lisäksi tulevat vielä varmuuskopiointi ja tietoturva-asiat ja oikeanlaisen WP palvelimen valinta, jossa kaikki toimii salamannopeasti.

On siis selvää, että WordPressin maailma on oma maailmansa ja vaatii erikoistumista, kuten kaikki muutkin asiat tässä maailmassa. Yrittäjän on hyvä palkata ammattilainen, joka hoitaa WordPressin ja WooCommercen asennukset ja konfiguroinnit sekä hioo paketin toimivaksi kokonaisuudeksi, jotta yrittäjä itse voisi keskittyä olennaiseen, eli kaupan pyörittämiseen ja rahan takomiseen.

Hintaan vaikuttavat siis yksinkertaisuudessaan ulkoasun suunnittelu ja toteutus, jonka voi tehdä niin monella tavalla esim. valmisteemalla tai räätälöidyllä brändin mukaisella upealla ulkoasulla. Päätä itse millaisen kuvan haluat antaa yrityksestäsi. Tuotatko itse tekstit vai käytätkö copywriteriä? Palkataanko seo-expertti? Kuinka tuotekuvat? Otatko itse vai palkkaatko ammattilaisen ottamaan kuvia?

Tämän lisäksi hintaan vaikuttaa verkkokaupan muut ominaisuudet kuten tarvittavat lisäosat, maksu- ja toimitustavat, integraatiot, automatisoinnit yms. Lopuksi vielä pakolliset peruskustannukset palvelimesta, domainista ja muusta tarvittavista ylläpitopalveluista. Palvelimeksi kannattaakin valita WP-optimoitu supernopea palvelin, joka on hieman kalliimpi kuin peruspalvelin, mutta eroa tulee nopeudessa ja tiettyjen asioiden automatisoinnissa. Nopeus on tärkeää, koska se parantaa käyttökokemusta ja vähentää asiakkaan poistumista verkkokaupastasi. Eli muutaman kympin vuositasolla maksava peruspalvelin tulee lopulta kuitenki kalliimmaksi kuin muutaman satasen vuodessa maksava palvelin, koska hidasteleva nettikauppa karkottaa asiakkaita, menetät myyntiä suomeksi sanottuna.

Hinnat

Aivan yksinkertaisen perus verkkokaupan saa yleensä parillakin tonnilla, mutta enemmän räätälöidyn ja hiotun kokonaisuuden hinnat pyörivät karkeasti neljästä tuhannesta eurosta ylöspäin. Tässä kohtaa kannattaakin kysyä paljonko haluaa verkkokaupan tuottavan rahaa, haluatko kymmenen tuhatta vuodessa vai satatuhatta.

Lopuksi

Laatuun saadaan uppoamaan rahaa riippuen kuinka kauppaa halutaan pyörittää, mutta pitää muistaa, että hyvin tehty nettikauppa oikeanlaisella strategialla on se pitkäikäisempi vaihtoehto. Lisäksi verkkokaupan menestymiseen vaikuttaa tehokas markkinointi ja mainonta, myyntiartikkelit, nopea miellyttävä ostoskokemus, hyvä asiakaspalvelu, nopeat toimitukset ja järkevät hinnat sekä muut ehdot.

 

WooCommercen ominaisuuksia, meillä.

Brändin mukainen ulkoasu

Räätälöity yrityksen mukainen ulkoasu verkkokaupalle. Selkeä ja toimiva.

1

Tuotteiden käsittely

Tuote luodaan yhdellä sivulla, jossa annetaan tuotteelle perustiedot kuten otsikot, kuvat, hinta, paino, väri, tuoteosasto yms. Lisäksi voidaan jokainen tuote hakukoneoptimoida viimeisen yksilöllisesti.

i

Raportit

Sisäänrakennettu monipuoliset myyntiraportit. Seuraa mm. kokonaismyyntiä tietyllä ajanjaksolla, eniten myytyjä tuotteita yms. Voidaan myös integroida Googlen palvelujen kanssa mm. analytics.

+

Toimitustavat

Saat kauppaasi monipuoliset toimitustavat kuten Posti, Matkahuolto, DB Schenker + paljon muita. Kustannustehokkaan ratkaisun tarjoaa Shipit.fi Suosittelen, sillä sinun ei tarvitse avata erikseen omia sopimuksia useaan paikkaan, ei kk maksuja, aloitusmaksuja, veloitus vain toteutuneesta lähetyksestä.

T

Hakukoneystävällisyys

WordPress ja WooCommerce ovat hakukoneystävällisiä, mutta tehostamme näkyvyyttä eri työkaluilla.

Mobiilissa toimivat

Verkon mobiilikäyttö kasvaa ja siksi on hyvä valita sivut jotka ovat responsiiviset. WooCommerce on.

e

Varaston hallinta

Yksinkertainen varastonhallinta, aseta tuotekohtaisesti arastomäärää tai onko tuote aina tilattavissa. Lisäksi varastosaldot voi päivittää csv tiedostolla, kätevä esim. jos ajat kauppaan maahantuojan varastosaldoja.

T

Markkinointityökalut

Tuotekohtainen hakukoneoptimointi, tuotearvostelut, sosiaalinen media, uutiskirjeet ja automatisointi, alekupongit, ale hinnat.

Maksutavat

WooCommerceen on saatavissa Suomen yleisimmät maksutavat. Asiakas voi maksaa mm. verkkopankissa, luottokortilla, laskulla ja osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Paytrail.

Ei pakko rekisteröitymistä

Ostaakseen verkkokaupasta asiakkaan ei ole pakko rekisteröityä. Asiakasta ei ole hyvä pakottaa mihinkään vaan yksinkertaisesti tehdä ostaminen mahdollisimman helpoksi.

b

Tilausten käsittely

Tilausten käsittely on helppoa ja nopeaa. Yhdestä napista kuittaat tilauksen, josta samalla lähtee vahvistus ja seurantakoodit asiakkaalle. Lisäksi pakettikortit tulostuvat samalla joka vähentää käsityötä.

Asiakastili

Asiakkaasi voivat halutessaan luoda oman tilin verkkokauppaasi, jossa he näkevät tilaushistoriansa. Asiakastili kerryttää myös asiakasrekisteriä.

Integrointi

Kauppa voidaan integroida uusiin tai olemassa oleviin järjestelmiin. Yleensä maksu- ja toimitustavat, sähköpostimarkkinointi tai varastosaldojen päivitys kaupan ja yrityksen oman ohjelmiston kanssa. Katso onko WooCommercen ja sinun yrityksesi käyttämän ohjelmiston välillä valmista integeraatiota edullisena kk maksu palveluna.

Yhden sivun kassa

Paranna ostosprosenttia yhden sivun kassalla, asiakkaan ei tarvitse klikkailla turhan montaa kertaa päästäkseen maksamaan ostoksensa. Liian monivaiheinen kassa saattaa käännyttää asakkaan pois.

WordPress optimoitu palvelin

Nopeuteen eniten vaikuttava tekijä on laadukas palvelin. Käytämme yhteistyökumppanimme tarjoamia WordPress optimoituja palvelimia jotka takaavat salamannopean toiminnan. Käytössä UpCloudin maailman nopeimmat pilvipalvelimet. Lue lisää Louhi.fi

Nopeusoptimointi

On myös tärkeää, että verkkokauppa toimii mahdollisimman nopeasti sillä kukaan ei jaksa odottaa puolta päivää ennen kuin siirtyvät toisille sivuille. Siksi käytämme suosittuja toimivia tekniikoita jotka saavat sivusi lataantumaan hyvin nopeasti.

Tietoturva + SSL

Anna kaupastasi luotettava kuva SSL-suojauksella. Meillä SSL-suojaus kuuluu samaan hintaan. Lisäksi verkkokauppasi on suojattu tietoturvaohjelmistoilla. Varmuuskopioita unohtamatta.

Sijoita tulevaisuuteen

Sivusi ovat varmalla pohjalla sillä olen valinnut työkaluikseni WordPressin ja siihen sopivan frameworkin joiden takana on suuri tukijoukko kehittämässä ohjelmistoja jatkuvasti, joten voit olla varma, että sivusi pysyvät trendien mukana.

L

Laatua kohtuu hinnalla

Emme haluaisi sinun maksavan verkkokaupasta liikaa joten siksi saat kauttamme kaiken tarvittavan yhdessä paketissa ja sinä voit keskittyä vain oleelliseen ja säästää aikaa ja rahaa. Kannattaa pyytää tarjous!

L

Käyttöönotto ja tuki

Opastamme kaupan alussa tuotteiden, osastojen luomisen sekä tilausten käsittelyn. Saat myös tueksi ohjeita sivujen sisällön päivitykseen ja kaupan hallintaan. Meille voi myös aina soittaa ongelmatilanteissa.

Kuinka projekti alkuun?

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi ja toiveesi, jonka perusteella pystymme tekemään tarjouksen.  Jos sinua askarruttaa monet verkkokauppaan liittyvät asiat, mutta olet miettinyt verkkokaupan perustamista, kerromme mielellämme lisää mitä kaikkea tarvitset verkkokaupan aloittamiseen. Alussa on siis hyvä pitää pieni palaveri, joka voidaan myös pitää etänä. Palaverissa käydään perus asiat läpi kuten yrityksen liiketoiminta, mitä ominaisuuksia verkkokauppaan tarvitaan ja millaiset ovat kaupan tekniset vaatimukset sekä millaista ulkoasua kaupalle voisi ajatella jne. Lopuksi sovitaan projektille myös aikataulu ja näin homma pyörähtää käyntiin.

Ota yhteyttä

0409647690
jukka(at)jsnetti.fi
Jukka Saari

Toimisto

Katsastustie 8
Kauhajoki, 61800

Auki

M-P: 9 - 17
L - S: Suljettu