Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Päivitetty 31.5.2018

Rekisterinpitäjä

www.jsnetti.fi / Tmi. J.Saari 2578387-3

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jukka Saari, 040-9647690 / jukka@jsnetti.fi

Rekisterin nimi

Yrityksen asiakasrekisteri.

Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön suostumus (dokumentoitu, vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen), sopimus, jossa rekisteröity on osapuolena, rekisterinpitäjän oikeutettu etu (esim. asiakassuhde).Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi tms. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. sähköpostilla, www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, puhelimitse, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Seuraavat tiedot kerätään ja nämä ovat välttämättömiä kotisivujen suunnittelun, toteutuksen ja toimittamisen vuoksi sekä laskuttamisen vuoksi.

  • Asiakkaan ja yrityksen nimi, yhteystiedot, postiosoite, laskutusosoite (jos se eroaa postiosoitteesta), puhelinnumero, sähköpostiosoite

 

Yhteydenottolomakkeet

Yhteydenottolomakkeen kautta tulevia tietoja käytetään luottamuksellisesti asiakkaan ja jsnetin väliseen kommunikointiin.

Analytiikka

Sivumme käyttävät Google Analytics evästeitä. Tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen omille palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n alueen ulkopuolella. Näihin sovellettaan silloin paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Googlen linkeistä Google Analytics privacy overview ja Opt out of Google Analytics tracking

Analytiikka evästeemme keräävät tietoa siitä miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme esimerkiksi eniten käydyt sivut, virheviestit. Nämä evästeet eivät kerää tietoja joista voisi käyttäjän tunnistaa vaan ovat anonyymejä ja käytetään vain sivustomme toimivuuden parantamiseksi.

Kenelle jaamme tietosi

Saatamme luovuttaa tietojasi välttämättömille kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi sekä markkinointia varten. Tietoja käytetään myös kolmansien osapuolten kanssa analytiikkatarkoituksiin. Tieto on täysin anonyymiä mahdollisuuksien mukaan. Tarvittaessa tiedot voidaan luovuttaa viranomaisille, informoimme myös tällöin asiakasta jos se on lain puitteissa mahdollista.

  • Analytiikka- ja tilastointikumppanit mm. Google Analytics.
  • Palvelintilan hallinnoitsija, sähköpostipalvelun tarjoaja, domainin myöntäjä Louhi Networks OY
  • Jos toteutamme verkkokaupan, tietojasi luovutetaan maksupalveluntarjoalle sekä eri kuljetusliikkeille
  • Perintäyhtiölle, jos laskut erääntyvät tai siirtyvät perintään

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli tilaat kotisivut yms. jsnetiltä annat meille maksamista ja toimitusta varten tietosi nämä tiedot säilyvät järjestelmässämme toistaiseksi.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli olet jsnetin asiakas voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Linkit kolmansien osapuolien sivuille

Sivustomme sisältää linkkejä kolmansien osapuolien ylläpitämille sivustoille. Emme vastaa tällaisten kolmansien osapuolien sivustojen sisällöstä tai yksityisyydensuojakäytännöistä vaan he huolehtivat tästä itse.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Emme siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Kaikki tiedot säilytetään Suomessa.

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostettamme ilmoittamatta siitä sivustolla. Suosittelemme että tutustut tietosuojaselosteemme säännöllisesti.

Vastuu

Emme ole vastuussa käyttäjän yhteyksien turvallisuudesta kotisivuumme. Emme ole vastuussa myöskään palvelun, sivustomme tai niiden sisällön tietojen ajankohtaisuudesta, tarkkuudesta, häiriöistä, vioista (mm. virukset),

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Mikäli järjestelmäämme kohdistuu sellainen tietomurto jolle emme voi mitään kaikista suojauksista huolimatta tiedotamme sinua tapahtuneesta mahdollisimman pian.