Työnäytteitä

ja yhteistyökumppaneita

Tässä muutamia töitä joita on tullut tehtyä.

Verkkokauppa

Verkkomarket.com

Verkkomarket.com on perinteisen kivijalkamyymälän rinnalle toteutettu nettirautakauppa joka myy mm. työkaluja, koneita, rakentamistarvikkeita, mönkijöitä ja kaikenmoista. Verkkokauppaan on integroitu suomen yleisimmät verkkomaksutavat sekä postin ja matkahuollon logistiikkapalvelut. Yhtä nappia painamalla kuittaantuu tilaus, josta lähtee automaattinen viesti asiakkaalle ja yritys voi suoraan verkkokaupasta tulostaa Postin/Matkahuollon pakettitarrat.

Yrityksellä on myös käytössään JSnetin tarjoama webhotelli- ja ylläpitopalvelu.

Yhdistyksen kotisivut

ETVK.FI

Eettisten Sääntöjen Tiedotus- ja Valvontakeskus Ry:n rohkaisee ja ohjaa yrityksiä, yhteisöjä ja yksilöitä toimimaan eettisesti kestävällä tavalla. Yhdistyksen kotisivut ovat toteutettu yhdistyksen toiveiden mukaisesti. ETVK:lla on myös käytössään JSnetin tarjoama Webhotelli- ja ylläpitopalvelu.

Yrityksen kotisivut

MadDevil.fi

Mad Devil on Kauhajokinen mainostoimisto jonka palvelut ovat hyvin laajat. Pähkinänkuoressa Mad Devil tekee tarroja, teippauksia ja painatuksia. Sivut ovat rakennettu yrityksen värimaailman sekä yrittäjän toiveiden mukaisesti.

Yrityksellä on myös käytössään JSnetin tarjoama webhotelli- ja ylläpitopalvelu.

Yrityksen kotisivut

Tivolilaine.fi

Tivoli Laine on iloinen Suomalainen tivoli jossa viihtyy koko perhe. Tivoli kiertää eri puolen Suomea ja käy viihdyttämässä ihmisiä mm. markkinoilla ja erimoisissa tapahtumissa. Heidän palveluihin kuuluu myös tivolilaitteiden vuokraus/välitys ja huolto.

Sivut ovat toteutettu yhteistyössä yrittäjä Jani Laineen kanssa. JSnetti ylläpitää näitäkin sivuja, ylläpitää domainia sekä vastaa sähköpostipalvelujen toimivuudesta.

Yrityksen kotisivut

Hieroja Jere Lehtinen | www.jere-le.fi

Jere Lehtinen on koulutettu hieroja joka toimii Alavuden sydänmaalla ja Kauhajoella. Sivut ovat toteutettu yrittäjä Lehtisen toiveiden pohjalta.

Yrityksellä on myös käytössään JSnetin tarjoama Webhotelli- ja ylläpitopalvelu.

Yrityksen kotisivut

Dymont Installation Oy | www.dymont.fi

Dymont Installation on teollisuuden asennus- ja kokoonpanotehtäviin erikoistunut yritys joka toimii Suomessa ja maailmalla.

Kotisivut ovat toteutettu asiakkaan toiveiden pohjalta. Yrityksellä on myös käytössään tarjoamani kotisivutila.

Yhteistyökumppaneita

WordPress-pohjaisten ratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut
yritys Kauhajoelta.

Ota yhteyttä

0409647690

info@jsnetti.fi

Kauhajoki, Etelä-Pohjanmaa

Toimivia ratkaisuja yrityksille. Jotta sinä saisit parempia tuloksia.