palvelimet & ylläpito

Luota laadukkaaseen tekniikkaan. Jätä huolehtiminen muille.

WordPress optimoidut palvelimet ja ylläpito

Palvelin vaikuttaa WordPress – sivuihin enemmän kuin moni saattaa uskoa. Toki WordPress toimii hieman hitaammallakin raudalla, mutta en sitä edullisinta valitsisi. Sivut joita teemme suosittelen asennettavaksi WP-Optimoituun palvelinympäristöön, jolloin taataan se, että sivut latautuvat nopeasti ja WordPress lisäohjelmineen on aina ajantasalla, jolla vältetään mahdolliset tietoturvaongelmatkin.

Eiköhän meistä jo kaikki teidä, että kotisivut tarvivat toimiakseen palvelintilan. Nykyään vaan kun on näitä eri vaihtoehtoja niin paljon niin kysymys kuuluukiin, että mikä on minulle sa paras vaihtoehto? Webhotelli on mielestäni se väärä paikka säästää eli se halvin kun vaan ei ole se paras. Kannattaa valita heti kerrasta sellainen paketti, jossa tilaa on riittävästi sivustolle, sähköposteille, nyt ja tulevaisuudessa.

Meillä homma toimii niin teemme kaiken teknisen häslingin puolestanne. Käydään yhdessä vaihtoehtoja läpi ja valitaan juuri se teille parhaiten sopiva ratkaisu yhdessä. Jos sinulla on olemassa olevat palvelut niin käydään nekin yhdessä läpi ovatko ne mahdollisesti riittävän tasokkaat.

Mitä ylläpidossa oikein teemme

Ylläpitopalvelu toimii niin että huolehditaan sivustojen toimivuudesta kokonaisvaltaisesti. Pidetään ohjelmistot, tekniikka, varmuuskopiot ja tietoturva aina ajantasalla. Käytössämme on tuttu hostingympäristö, joka takaa sen että tunnemme järjestelmämme ja pystymme  tarpeen vaatiessa toteuttamaan erilaisia ratkaisuja joustavasti.

N

Domainpalvelut

Domain on yrityksen yksilöllinen tunnus netissä. Omalla domainilla annat luotettavan kuvan yrityksestäsi. Hoidamme puolestasi uudet domain hankinnat taikka domainsiirrot. Saat kauttamme useat eri päätteet. Voimme myös hoitaa domainin uusimisen puolestasi pientä korvausta vastaan.

Sähköpostit

Saat kauttamme nopeat sähköpostit yrityksesi omalla domainilla varustettuna. Voit käyttää sähköpostia joko suoraan nettiselaimen kautta tai asentaa sen erilliseen ohjelmaan. Tarjolla myös nykyaikaiset yritystason sähköpostit joissa tilaa jopa 50 gigaa.

w

Tuki

Puhelimitse ja sähköpostein arkisin 9-17.

Ota yhteyttä

0409647690
jukka(at)jsnetti.fi
Jukka Saari

Toimisto

Katsastustie 8
Kauhajoki, 61800

Auki

M-P: 9 - 17
L - S: Suljettu