palvelimet & ylläpito

Luota laadukkaaseen tekniikkaan. Jätä huolehtiminen meille.

Meiltä saat myös ylläpidon kotisivuille.

Eiköhän meistä jo kaikki tiedä, että kotisivut tarvitsevat toimiakseen palvelintilan. Nykyään vaan kun on näitä eri vaihtoehtoja niin paljon niin kysymys kuuluukiin, että mikä on minulle se paras vaihtoehto? Webhotelli on mielestäni se väärä paikka säästää eli kun se halvin vaan ei aina ole se paras. Kannattaa valita heti kerrasta sellainen paketti, jossa tilaa on riittävästi sivustolle sekä sähköposteille nyt ja tulevaisuudessa.

Meillä homma toimii niin että huolehdimme kotisivujen ylläpidosta ja turvallisuudesta kokonaisvaltaisesti. Voit luottaa, että kaikki on aina ajantasalla ja tietoturva on kunnossa. Pakettiin sisältyy palvelintila, sähköpostit, tehostettu tietoturva ja henkilökohtainen tuki. Jätä huolehtiminen meille ja keskity olennaiseen.

Palvelimet

Hinnat alv. 0%

Office 365 ja Exchange sähköpostit.

Saat kauttamme myös nykyaikaisen yrityksien suosiman Office 365 paketin. Voit valita käyttöösi pelkän Exchange-sähköpostin, Office 365 -toimistosovellukset tai molemmat yhdessä. Maksat vain niistä ominaisuuksista mitä tarvitset. Sähköpostit suurella 50Gt tilalla, pilvipalvelin 1000Gt tilalla, tutut Office ohjelmat Word, Excel jne pilven kautta tai asennettuna tietokoneeseen tai puhelimeen, Teams pikaviestit, verkkoneuvottelut, tavoitettavuustiedot yms.

Tuo toimistosi nykyaikaan! Paketit alkaen 5,50€ /kk per käyttäjä.

Ota yhteyttä

0409647690
jukka(at)jsnetti.fi
Jukka Saari

Toimisto

Katsastustie 8
Kauhajoki, 61800

Auki

M-P: 9 - 17
L - S: Suljettu