kotisivut yritykselle

Ilman kotisivuja on kuin yritystä ei olisi olemassa. Modernit, selkeät kotisivut, joita on helppo päivittää - Niitä minä teen.

WordPress verkkosivut + paljon muuta.

Toteutan kotisivut yrityksille suunnittelusta toteutukseen. Tarkoituksena on rakentaa verkkosivut , jotka toimisivat hyvänä työkaluna yritykselle.  Kaikki lähtee siitä, että kotisivujen tulisi olla hyvin selkeät, modernit, ajantasalla olevat ja laadukkaan oloiset, jotta annat asiakkaallesi mahdollisimman luotettavan kuvan yrityksestäsi. Rikkinäiset, hitaat ja sekavat sivut eivät palvele ketään. Täältä saat toimivat kotisivut helposti avaimet käteen periaatteen mukaisesti.

WordPress – ehkäpä se paras kotisivualusta.

Olen valinnut kotisivujen julkaisualustaksi WordPressin, koska se on hyvin monipuolinen, joustava ja helppokäyttöinen eli toisinsanoen hyvin kustannustehokas ratkaisu. WordPress perustuu avoimeen lähdekoodiin, se kehittyy jatkuvasti ja siihen on olemassa huikea määrä kaikkea kivaa. Ja kyllä, avoimen lähdekoodin ansiota WordPress julkaisujärjestelmä on ilmainen eli sen käytöstä ei tarvitse maksaa mitään. WP tarjoaa rutkasti sellaisia ominaisuuksia joita moni muu alusta ei pysty tarjoamaan. Sivuille saadaan perusjutut helposti kuten sivut, blogi, lomakkeet jne, mutta lisäksi taipuu kielikäännökset, uutiset, sosiaalisen median integroinnit, tehokkaat hakutoiminnot, erikoiset valikot, keskustelupalstat, varausjärjestelmät, kyselyt, tuotekatalogit, laskurit, verkkokauppa yms. WordPress on tietoturvallinen, koska sen ydintä kehittää suuri joukko porukkaa, tietoturva-aukot paikataan nopeasti ja siihen on asennettavissa tietoturvaa parantavia ohjelmistoja.

Mistä se kotisivujen hinta muodostuu?

Yleisesti

Aika usein multa kysytään, että ”mitä maksaa peruskotisivut”. Hyvin hankala kysymys, koska usein kuitenkin käy niin, että ne ”tavalliset” kotsivut eivät kelpaa kenellekään vaan siellä pitää olla sitä, tätä ja tuota ja sinne googlen ykkössivullekin pitäs päästä. Jokainen projekti on aina yksilöllinen ja vaatii jonkinmoista räätälöintiä. Hintaan vaikuttaa hyvin pitkälti se kuinka laaja kotisivuprojekti on ja mitä kaikkea sivuilta halutaan. Onko sivuja 3 vai 30, onko sivujen yhteydessä vaikka verkkokauppa?

Kannattaa kysyä itseltä mitä haluat kotisivuilta ja paljonko niihin on varaa sijoittaa. Lisäksi tuotatko itse tekstin, minä vai copywriter? Onko logoa? Mites onko yrityksellä laadukkaita kuvia, jotka soveltuu webkäyttöön? Vai käytetäänkö ulkopuolista kuvaajaa vai kenties kuvapankin kuvia, jotka eivät välttämättä ole aina kaikkein edustavimpia. Sitten näitä muita perus kustannuksia syntyy palvelimesta, domainista ja sähköposteista + muista tarpeellisista palveluista.

Aikaa menee ulkoasun suunnitteluun, sivujen rakentamiseen, sisällön tuottamiseen ja hiomiseen, kilpailija-analyysiin (mitä voitaisiin tehdä paremmin kuin kilpaileva yritys). Sitten on vielä kuvien muokkailua, kuvakokojen optimointia ja sivustojen latausaikojen minimointia sekä tietoturvaohjelmistojen asennusta ja konffaamista jne.  ja lopuksi palvelimen puolen touhut ja optimoinnit, domainin jutut ja sähköpostiasiat sekä mahdolliset muut erikseen sovitut spesiaali jutut.

Räätälöinti, selkeys. 

Meillä kotisivut tehdään käsityönä eikä valmiita teemoja käytetä, koska eikös tarkoitus olekin erottua joukosta? Kaikki sivut tehdään yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kaikki alkaa ulkoasun suunnittelusta josta sitten sivusto rakennetaan loppuun asti ja jokainen yksityiskohta hiotaan tarkasti. Asiakkaan tulee löytää se oleellinen mahdollisimman helposti.

Ulkoasu, uniikki ilme

Meillä hintaan sisältyy uniikin ulkoasun, värimaailman ja kuvapuolen suunnittelu. Ulkoasun suunnittelu on iso osa kotisivuprojektia joka saattaa unohtua helposti kun puhutaan ”nettisivuista”, iso osa lopullisesta hinnasta muodostuu kuitenkin ulkoasusta ja sen suunnittelusta. Ilmaisilla tai edullisilla kotisivuohjelmilla ei usein saada aikaiseksi uniikkia tyylikästä ilmettä sivustolle vaan pelkästään sellaiset ”tavalliset”. Niillä kaikista halvimmilla sivuilla juuri tuo graafinen ilme jää huomattavasti vähemmäksi.

Kotisivujen päivitys, helppokäyttöisyys

Saat käyttöösi laadukkaan premiumtason ohjelmiston jolla voit muokata jokaista tekstiä ja kuvaa helposti. Eikä joka kerta pienten päivitysten takia tarvitse turvautua ammattilaisen apuun ja saada tästä lasku. Käytössäni on hyvin innovatiivinen ohjelmisto, jolla rakennan kotisivuja WordPress julkaisujärjestelmän päälle. Pystyt päivittämään sivujen sisältöä suoraan sivuston päältä ilman erillistä ”back-end” ohjelmaa, jotka usein ovat hankalia käyttää ja se päivittäminen jää. Tätä ei useissa kotisivutoteutuksissa ole.

Tekniikka

Kotisivut jotka ovat tehty laadukkaalla koodilla, premiumtason ohjelmistoilla ja tarkkaan valituilla lisäosilla on usein huomattavasti pidempi elinkaari kuin sivuilla jotka on toteutettu jonkin valmispaketin päälle tai huonosti valituilla ohjelmilla, joita ei päivitetä. Näitä premiumtason ratkaisuja kun ovat kehittämässä alan ammattilaiset, jotka jatkuvasti hiovat ohjelmia paremmiksi ja varmistavat niiden laadun ja tietoturvan. Käytämme projekteissamme aina alan uusimpia tekniikoita ja työtapoja.

Sijoitus tulevaisuuteen

Koska teen kotisivut WordPressillä sinun ei tarvitse pelätä sitä, jos lopetan kotisivutouhut tai käy jotain muuta, sillä WP tekijöitä tässä maassa riittää. Sivut voidaan tarpeen vaatiessa siirtää muualle ja joku muu voi jatkaa sivujen kanssa.

No se hinta?

Karkeasti sivut ilman mitään suurempia räätälöintejä alkaa meillä tonnista ylöspäin ja hyvät sivut saadaan parilla tonnilla plus alvi ja tästä ylöspäin. Sivuista tehdään aina yksilöity tarjous, koska jokainen projekti on erilainen.

Laadukas WordPress optimoitu palvelin huitelee alk. 19€ /kk, domainit sellaista 15€ /vuosi, sähköpostit kuuluvat perus webhotelleihin kun taas kunnolliset yritystason sähköpostit suurella tilamäärällä maksavat erikseen. Hyvä valinta esim. Microsoft Office 365 -palvelu jonka hinnat noin 5 euron luokkaa /kk per käyttäjä. Suosittelen lämpimästi kotimaisen Louhi Net Oy:n palveluja, heiltä hommat luonnistuu nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Olen käyttänyt heidän palvelujaan monta vuotta ilman ainuttakaan ongelmaa.

Lopuksi

Hyvin tehty sivusto yleensä maksaa itsenä takaisin kun taas valitettavan usein sen edullisimman sivuston vaikutus on päinvastainen, takkiin tulee ja sitten tehdään taas uusia sivuja ja rahaa palaa. Tää on kuultu valitettavan usein.

 

Kotisivujen ominaisuuksia

Ulkoasu ja käyttökokemus

Pyrimme tekemään selkeitä ja yksilöllisiä nykyaikaisia kotisivuja, joita on helppo ja mukava lukea ja joista asiakkaasi löytävät helposti sen mitä hakevat.

Mobiilissa toimivat

Verkon mobiilikäyttö vain kasvaa ajan myötä ja siksi on hyvä valita sivut jotka ovat responsiiviset eli toimivat eri kokoisissa ruuduissa. Kaikki jsnetin sivustot ovat responsiivisesti toteutettuja.

WordPress + lisäosat

Suosin WordPressiä sivujen moottorina, koska se taipuu projekteissa niin moneksi. Se on nopea, tehokas ja turvallinen valinta julkaisujärjestelmäksi. Lisäksi se on laajennettavissa lisäosilla hyvin monipuolisesti. Eikä siis ole ihme että se on maailman suosituin alusta kotisivujen tekemiseen.

T

Hakukoneystävällisyys

Kun olemme valinneet WordPressin olemme jo pitkällä sillä WP on suunniteltu erittäin hakukoneystävälliseksi. Tämä ei yksin vielä riitä vaan teemme useita eri optimointeja jotta google tykkää sivuistasi ja auttaa sivustoasi löytymään paremmin.

Sijoita tulevaisuuteen

Sivusi ovat varmalla pohjalla sillä olen valinnut työkaluikseni WordPressin ja siihen sopivan frameworkin joiden takana on suuri tukijoukko kehittämässä ohjelmistoja jatkuvasti, joten voit olla varma, että sivusi pysyvät trendien mukana.

Nopeusoptimointi

On myös tärkeää, että kotisivut latautuisivat mahdollisimman nopeasti sillä ihmiset eivät jaksa odottaa kauaa ennen kuin siirtyvät toisille sivuille. Siksi käytämme suosittuja toimivia tekniikoita jotka saavat sivusi lataantumaan hyvin nopeasti.

WooCommerce verkkokauppa

Verkkokauppaprojekteissa käytämme suosittua monipuolista WooCommerce alustaa jossa saat mukana kaiken oleellisen verkkokaupan pyörittämiseen. Minulla on myös kokemusta verkkokaupan pyörittämisestä joten ymmärrän verkkokaupasta enemmän kuin vain sen rakentamisen. Lue lisää.

Tietoturva + SSL

Kaikki sivut sisältävät SSL suojauksen. Tiedämme mitä WordPress kotisivut vaativat jotta ne olisivat mahdollisimman hyvin suojattu hyökkäyksiltä. Siksi suojaamme sivut erillisillä tietoturvaohjelmilla ja varmuuskopioimme sivut säännöllisesti.

L

Laatua kohtuu hinnalla

Emme haluaisi sinun maksavan kotisivuistasi liikaa joten siksi saat kauttamme kaiken tarvittavan yhdessä paketissa ja sinä voit keskittyä vain oleelliseen ja säästää aikaa ja rahaa. Kannattaa pyytää tarjous!

Ota yhteyttä

0409647690
jukka(at)jsnetti.fi
Jukka Saari

Toimisto

Katsastustie 8
Kauhajoki, 61800

Auki

M-P: 9 - 17
L - S: Suljettu