Kotisivut yritykselle

Kaikissa älylaitteissa toimivat nettisivut.

 

Responsiiviset kotisivut

Toteutan yrityksille nykyaikaisia kotisivuja. Hyvä käyttökokemus saavutetaan responsiivisilla sivuilla jotka skaalautuvat erikokoisiin ruutuihin kuten tietokoneiden, älypuhelimien ja tablettien ruuduille. Responsiivisuus on myös tärkeää hakukoneiden kannalta sillä hakukoneet ovat alkaneet asettaa responsiivisia sivuja ei-responsiivisten edelle hakutuloksissa.

Ensiksi käymme läpi tarpeesi ja toiveesi joiden pohjalta teen koeluonnoksen sivujen ulkoasusta. Tämän jälkeen käymme sivuja läpi ja toteutamme mahdollisia muutostoiveita.

Lisäksi saat yrityksesi käyttöön täysin suomenkielisen julkaisujärjestelmän jolla päivität itse helposti sivujen asiasisältöä muutamalla klikkauksella. Julkaisujärjestelmä on WordPress pohjainen, joka on maailman eniten käytetyin sivujen julkaisujärjestelmä. Se on helppokäyttöinen, jatkuvasti kehittyvä, turvallinen ja nopea. Näiden lisäksi WP taipuu todella moneksi, kotisivut, verkkokauppa kaikki on mahdollista. WordPress perustuu vielä avoimeen lähdekoodin joten sen käyttöönotto ei maksa mitään! Vältämme myös kalliit lisenssimaksut.

Kotisivupakettimme yritykselle sisältää kaiken oleellisen.
1
Nettisivujen sisällönhallinta
Sivut toteutetaan WordPress julkaisujärjestelmällä. Tämä mahdollistaa sen että voit itsekin halutessasi päivitellä sivujen asiasisältöä vaivatta muutamalla klikillä.
Räätälöity ulkoasu
Sivujen ulkoasu tehdään yrityksen ilmeelle sopiviksi. Käytämme alan uusimpia standardeja joten sivut ovat varmasti toimivat, turvalliset ja modernit. Lisäksi voit seurata sivujen kehitystä valmistusprosessin aikana.
U
Hakukoneoptimointi
Nettisivut ovat valmiiksi perushakukoneoptimoituja. Tämä helpottaa sivujen löytymistä hakukoneiden avulla.
Yhteydenottolomake
Potentiaaliset asiakkaat saavat otettua yritykseesi helposti yhteyttä räätälöidyn lomakkeen avulla. Saat viestit suoraan sähköpostiisi.
Kävijänseuranta
Kävijänseurannalla voimme optimoida sivuja. Näet tarkkaa tietoa kävijöiden määrästä sekä millä tavoin ja mitä hakusanoja käyttäen he ovat sivuille päätyneet.
Sosiaalisenmedian linkittäminen
Jos yritykselläsi on jotkin sosiaalisenmedian sivut niin lisäämme kotisivuille suorat linkit sosiaaliseen mediaan.
Interaktiivinen kartta
Googlemaps karttapalvelulla kerromme yrityksesi sijainnin helposti asiakkaille.
Galleria
Näyttävällä kuvagallerialla esittelet helposti esim. referenssitöitä yms. Pystyt vakuuttamaan asiakkaan helpommin.
Etusivun näyttelyliuku
Näyttävällä etusivun slideshowlla esittellet tärkeitä tuotteitasi ja palveluita sekä kiinnität asiakkaan huomion tehokkaasti.
Verkkokauppa
Haluatko yrityksellesi verkkokaupan? Toteutamme nykyaikaisen nettikaupan yrityksellenne kilpailukykyiseen hintaan.
j
Blogi/Ajankohtaista osio
Sivuille voidaan tehdä oma blogisivusto tai pienempi muotoinen ajankohtaistaosio jossa ilmoitat tärkeitä tapahtumia ja muita asioita.
w
Tekninen tukipalvelu
Kun sivut ovat valmiit emme jätä sinua oman onnesi nojaan. Jos jokin askarruttaa voit ottaa yhteyttä ja olen apunasi.

WordPress-pohjaisten ratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut
yritys Kauhajoelta.

Ota yhteyttä

0409647690

info@jsnetti.fi

Kauhajoki, Etelä-Pohjanmaa

Toimivia ratkaisuja yrityksille. Jotta sinä saisit parempia tuloksia.