kotisivut yritykselle

Suunnittelusta toteutukseen.

Yrityksen kotisivut paketissa

Toteutan yksilöllisiä kotisivuja yrityksille avaimet käteen periaatteen mukaisesti. Projekti pitää sisällään nettisivujen ulkoasun suunnittelun ja rakentamisen sekä mahdollisesti myös sisällön tuottamisen. Tarjoan myös kotisivuille ylläpitoa, joka pitää sisällään kotimaisen palvelimen, oman verkkotunnuksen, sähköpostit ja varmistamme sen, että kaikki toimii ja ovat tietoturvallisia.

Tarkoituksena on rakentaa kotisivut, jotka toimisivat hyödyllisenä työkaluna yritykselle. Kaikki lähtee siitä, että kotisivujen tulee olla hyvin selkeät ja sen oleellisen tiedon tulee löytyä helposti. Sellaiset sivut joissa on sekava ulkoasu, pitävät sisällään vanhaa tietoa tai latautuvat hitaasti eivät houkuta ketään.

Meiltä saat ammattilaisen suunnittelemat WordPress kotisivut helposti paketissa edulliseen hintaan. Ne ovat modernit, selkeät ja helppokäyttöiset ja ennankaikkea asiakas saa sitä tietoa mitä hän hakee.

Meiltä saat yrityksellesi muutakin kuin nettisivut

All in one - Yritysilme kerrasta kuntoon.

Tarjoamme yhdessä Mad Devil mainostoimiston kanssa yrityksille kokonaisvaltaisen paketin, joka pitää sisällään kotisivut sekä yritysilmeen suunnittelun, logon, tarrat ja teippaukset yms. Kysy lisää!

Ylläpitopalvelu

Huolehditaan sivustojen toimivuudesta kokonaisvaltaisesti. Pidetään ohjelmistot, tekniikka, varmuuskopiot ja tietoturva aina ajantasalla. Käytössämme on aivan oma hostingympäristö joka takaa sen että tunnemme järjestelmämme ja pystymme  tarpeen vaatiessa toteuttamaan erilaisia ratkaisuja joustavasti.

Sähköpostit

Saat kauttamme nopeat sähköpostit yrityksesi omalla domainilla varustettuna. 

N

Domainpalvelut

Domain on sivujesi www-osoite. Omalla domainilla annat luotettavan kuvan yrityksestäsi. Hoidamme puolestasi uudet domain hankinnat taikka domainsiirrot. Saat kauttamme useat eri päätteet.

w

Tuki

Kun sivut ovat valmiit emme unohda sinua vaan yhteistyö jatkuu niin kauan kun olet asiakkaanamme.

Ota yhteyttä

jukka(at)jsnetti.fi

Toimisto

Katsastustie 8
Kauhajoki, 61800