kotisivut yritykselle

Ilman kotisivuja on kuin yritystä ei olisi olemassa. Modernit, selkeät kotisivut, joita on helppo päivittää - Niitä minä teen.

Kotisivut valmiissa paketissa.

Toteutan yksilöllisiä kotisivuja yrityksille avaimet käteen periaatteen mukaisesti. Projekti pitää sisällään verkkosivujen ulkoasun suunnittelun ja rakentamisen sekä mahdollisesti myös sisällön tuottamisen. Tarjoan myös kotisivuille ylläpitoa, joka pitää sisällään kotimaisen palvelimen, oman verkkotunnuksen, sähköpostit ja varmistamme sen, että kaikki toimii ja ovat tietoturvallisia.

Tarkoituksena on rakentaa kotisivut, jotka toimisivat hyödyllisenä työkaluna yritykselle. Kaikki lähtee siitä, että kotisivujen tulee olla hyvin selkeät ja sen oleellisen tiedon tulee löytyä helposti. Sellaiset sivut joissa on sekava ulkoasu, pitävät sisällään vanhaa tietoa tai latautuvat hitaasti eivät houkuta ketään.

Meiltä saat ammattilaisen suunnittelemat kotisivut helposti paketissa. Ne ovat modernit, selkeät ja helppokäyttöiset ja ennankaikkea asiakas saa sitä tietoa mitä hän hakee.

Tätä kaikkea kotisivut sisältävät.

Selkeä ulkoasu

Selkeä ulkoasu sekä rakenne tekevät sivuista käyttäjäystävälliset josta asiakkaasi löytävät sen mitä hakevat.

Sisältö

Laadukas kattava sisältö jolla kerrotaan selkeästi mitä yritys tekee ja mitä palveluita se tarjoaa.

Hakukoneystävällisyys

Sivumme ovat perushakukoneoptimoituja, sivujen otsikot, sisältö ja rakenne laitetaan kuntoon. Tehostamme näkyvyyttä myös käyttäen lisäosia ja muita palveluja.

Helppo julkaisujärjestelmä

Käytämme WordPress julkaisujärjestelmää koska se on joustava, kustannustehokas, turvallinen, nopea ja jatkuvasti kehittyvä.

Responsiivisuus

Verkon mobiilikäyttö kasvaa koko ajan, siksi on hyvä valita kotisivut jotka ovat responsiiviset eli toimivat eri kokoisissa ruuduissa.

Tietoturva ja nopeus

Hyvät sivut eivät vain näytä hyvältä vaan ne toimivat nopeasti ja ovat suojattu verkon eri uhilta ja ne varmuuskopioidaan säännöllisesti.

Lisäksi paljon muuta. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä.

Ota yhteyttä

0409647690
jukka(at)jsnetti.fi
Jukka Saari

Toimisto

Katsastustie 8
Kauhajoki, 61800

Auki

M-P: 9 - 17
L - S: Suljettu