Kotisivut yritykselle.

Selkeät ja toimivat kotisivut jotta sinä saisit parempia tuloksia.
Pyydä tarjous sivuista

Kotisivut yritykselle. Yhdessä paketissa kaikki oleellinen.

Toteutan yrityksille responsiivisesti toimivia kotisivuja. Yhdet samat sivut jotka toimivat erikokoisissa näyttöpäätteissä. Saat kauttani sivut avaimet käteen periaatteella. Paketti pitää sisällään sivuston suunnittelun ja totetuksen, www-osoitteen, sähköpostit ja palvelintilan. Jokaiseen projektiin kuuluu vielä lisäksi hakukoneoptimointi, latausajan minimointi sekä vahva tietoturva.

Miksi JSnetti?

Toimivia ratkaisuja + monta muuta syytä.

#kotisivut yritykselle #webdesign #digitaaliset palvelut #wordpress kotisivut #woocommerce #verkkokauppa #domainpalvelut #palvelintila #sähköpostit #visuaalinen suunnitelu #hakukoneoptimointi #nopeusoptimointi

Ulkoasu ja käyttökokemus

Pyrimme tekemään selkeitä ja yksilöllisiä nykyaikaisia kotisivuja, joita on helppo ja mukava lukea ja joista asiakkaasi löytävät helposti sen mitä hakevat.

Mobiili sivut

Verkon mobiilikäyttö vain kasvaa ajan myötä ja siksi on hyvä valita sivut jotka ovat responsiiviset eli toimivat eri kokoisissa ruuduissa. Kaikki jsnetin sivustot ovat responsiivisesti toteutettuja.

Sijoita tulevaisuuteen

Sivusi ovat varmalla pohjalla sillä olen valinnut työkaluikseni WordPressin ja siihen sopivan frameworkin joiden takana on suuri tukijoukko kehittämässä ohjelmistoja jatkuvasti, joten voit olla varma, että sivusi pysyvät trendien mukana.

T

Hakukoneystävällisyys

Kun olemme valinneet WordPressin olemme jo pitkällä sillä WP on suunniteltu erittäin hakukoneystävälliseksi. Tämä ei yksin vielä riitä vaan teemme useita eri optimointeja jotta google tykkää sivuistasi ja auttaa sivustoasi löytymään paremmin.

Nopeusoptimointi

On myös tärkeää, että kotisivut latautuisivat mahdollisimman nopeasti sillä ihmiset eivät jaksa odottaa kauaa ennen kuin siirtyvät toisille sivuille. Siksi käytämme suosittuja toimivia tekniikoita jotka saavat sivusi lataantumaan hyvin nopeasti.

Tietoturva

Tiedämme mitä WordPress kotisivut vaativat jotta ne olisivat mahdollisimman hyvin suojattu hyökkäyksiltä. Siksi suojaamme sivut erillisillä tietoturvaohjelmilla ja varmuuskopioimme sivut säännöllisesti.

WordPress + lisäosat

Suosin WordPressiä sivujen moottorina, koska se taipuu projekteissa niin moneksi. Se on nopea, tehokas ja turvallinen valinta julkaisujärjestelmäksi. Lisäksi se on laajennettavissa lisäosilla hyvin monipuolisesti. Eikä siis ole ihme että se on maailman suosituin alusta kotisivujen tekemiseen.

WooCommerce verkkokauppa

Verkkokauppaprojekteissa käytämme suosittua monipuolista WooCommerce alustaa jossa saat mukana kaiken oleellisen verkkokaupan pyörittämiseen. Minulla on myös kokemusta verkkokaupan pyörittämisestä joten ymmärrän verkkokaupasta enemmän kuin vain sen rakentamisen.

L

Laatua kohtuu hinnalla

Emme haluaisi sinun maksavan kotisivuistasi liikaa joten siksi saat kauttamme kaiken tarvittavan yhdessä paketissa ja sinä voit keskittyä vain oleelliseen ja säästää aikaa ja rahaa. Kannattaa pyytää tarjous.